EHBO Kraamzorg

Dagdeel

per persoon /

Aanvraag

Adres Cursussen

EHBO voor de kraamzorg

EHBO voor de kraamzorg

Instructeur

Yvonne Welagen

Categorie

E-learning EHBO Kraamzorg Praktijk Reanimatie Theorie

Cursisten

Nog geen deelnemer

2 Comments

  • Rosanna Michels schreef:

    Onlangs de cursus EHBO in de kraamzorg gevolgd bij Yvonne. Het was een fijne uitgebreide cursus waar er ook ruimte was om te vragen en uitgebreid te oefenen. Tussendoor spelletjes doen gaf wat luchtigheid aan de cursus! Dankjewel Yvonne.

  • Maaike Van Veen schreef:

    Wij hebben de scholing “EHBO voor de Kraamzorg” gevolgd bij Yvonne. Wij waren met een groep van 6 personen en waren allemaal erg enthousiast. Yvonne geeft op een leuke en interessante manier de scholing. We bleven constant geboeid, wat kwam door de afwisseling in de activiteiten. De tijd vloog voorbij! We hebben er veel van geleerd en komen dan zeker weer een keertje terug. De goede catering was het puntje op de i! Yvonne nogmaals bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Programma

18:30

Kennismaking

Kennismaking

18:30

Kennismaken met de deelnemers

In het kort

Iedere deelnemer vertelt even in het kort zijn/haar ervaringen naar aanleiding van de basiscursus EHBO en hetgeen daarna in de praktijk is gebeurd.

Cursus reviews

Nog geen reviews

Cursus beschrijving

Voor kraamverzorgenden is een brede opleiding noodzakelijk om goed voorbereid te zijn in geval van een noodsituatie. De kraamverzorgende is immers niet alleen verantwoordelijk voor de zorg voor de kraamvrouw en haar pasgeborene, maar komt tijdens het werk ook in aanraking met kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan de kraamvisite en de kinderen van het gezin. Wanneer oma tijdens een bezoek onwel wordt, verwacht men dat de kraamverzorgende weet hoe te handelen. Daarom zijn kraamverzorgenden ook wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een geldig EHBO en reanimatie certificaat.

 

De cursus “EHBO en reanimatie voor de kraamzorg” sluit op deze wensen aan. Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de branche kraamverzorging. Het geeft handvatten om te handelen in noodsituaties.

Certificaat

Vooraf kan de cursist thuis op eigen tempo de E-learning doornemen met als afsluiting een toets. Als deze toets positief is afgesloten, kan de cursist deelnemen aan de praktijksessie van 3,5 uur. Tijdens deze sessie worden de vaardigheden geoefend en getoetst, zoals de reanimatie van baby, kind en volwassene.

Deze cursus is geaccrediteerd door het KCKZ met 8 punten. Het certificaat is twee jaar geldig.

Deze cursus kan in company gegeven worden, u kunt contact opnemen voor een offerte op maat.

Onze Instructeurs

Ik ben Yvonne Welagen en heb in 2014 Dare2Help opgezet. Naast mijn werk als (kinder) verpleegkundige ben ik instructeur BLS/PBLS/EHBO/EHAK/BHV/CRM.

Prijs : Free

Groepsgrootte : 10

Niveau : Beginner Gevorderd Herhaling

Locatie : Herberg Jan, Heiloo Incompany

Typologie : Aanvraag

Inschrijven/Vragen