Over Dare2Help
Adres

Dare2Help

Dare2Help

Dare2help biedt op een professionele en dynamische wijze praktijkgerichte EHBO en reanimatie cursussen aan

De meeste ongelukken gebeuren in of rondom huis of bedrijf. Als er een ongeluk gebeurt staan mensen vaak machteloos en/of zijn in shock. Het is van groot belang om op zo’n moment te kunnen handelen. Dare2Help biedt op een professionele en dynamische wijze praktijkgerichte EHBO en reanimatie cursussen aan om mensen de juiste vaardigheden bij te brengen. Want hulpeloos toekijken, is toch wat niemand wil?

Ook voor de opleiding tot instructeur Eerste Hulp kunt u bij Dare2Help terecht. Wij vinden het belangrijk om iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht te geven. Er is ruimte om ieder onderwerp en alle vragen uitgebreid te behandelen.

De cursussen en trainingen worden gegeven door ervaren mensen uit de praktijk zoals kinderverpleegkundigen, EHBO verpleegkundigen, IC verpleegkundigen en brandweerlieden. Deze instructeurs zijn gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad en/of het Oranje Kruis.

Onze instructeurs

Yvonne Welagen

Eigenaar

Ik ben Yvonne Welagen en heb in 2014 Dare2Help opgezet. Naast mijn werk als (kinder) verpleegkundige ben ik instructeur BLS/PBLS/EHBO/EHAK/BHV/CRM.

BEKIJK PROFIEL

Peppino Roest

Docent instructeur

Peppino heeft jarenlange ervaring als ambulance verpleegkundige en is docent instructeur BLS en PBLS van de Nederlandse Reanimatie Raad.

BEKIJK PROFIEL

Weet wat je moet doen in een noodgeval!

15

BEDRIJVEN

1000

PARTICULIEREN

225

CURSUSSEN

4

JAAR

01. Ervaring

Dare2Help heeft ruime ervaring in het geven van workshops, cursussen en opleidingen in EHBO, reanimatie en AED en bedrijfshulpverlening. Sinds kort kunnen we ook instructeursopleidingen aanbieden, daar zijn we zeer trots op.

02. Professioneel

Er wordt gewerkt met professionele materialen om de training en cursussen zo realistisch mogelijk te maken. Ook kunnen trainingen op maat gemaakt worden dat precies aansluit op uw wensen en uw bedrijf

03. Gecertificeerd

Onze instructeurs zijn mensen uit de praktijk die gecertificeerd zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad, het NIBHV, het Oranje Kruis en/of het Rode Kruis.

04. Kwaliteit

Dare2Help werkt met kleine groepen, zo krijgt elke cursist voldoende aandacht om te kunnen oefenen en de juiste feedback om de kwaliteit van de handelingen te optimaliseren.