Instructeur PBLS herhaling

Dagdeel

per persoon /

150

Home Cursussen

Instructeur PBLS herhaling

Instructeur PBLS herhaling

Instructeur

Peppino Roest

Categorie

Cursus Instructeur Reanimatie

Cursus deelnemers

Nog geen deelnemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cursus reviews

Nog geen reviews

Toelatingseisen/hercertificering

Iedere 2 jaar dient u een herhalingscursus te volgen, anders zult u worden uitgeschreven uit het CMS. U valt dan terug op de status van kandidaat instructeur. Volgt u op tijd een herhalingscursus dan wordt uw certificaat weer met 2 jaar verlengd.

Opleiding

De stof die aan bod is gekomen bij de basisopleiding tot PBLS instructeur wordt herhaald. Tijdens de herhalingscursus komen wij door middel van veel praktische vaardigheden en feedback naar het gewenste niveau. Uiteraard ontbreekt het 4-stappen plan niet in ons programma. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van Laerdal QCPR poppen die aangesloten zijn op de computer zodat direct de adequate en persoonlijke feedback gegeven kan worden.

Kosten

De hercertificering PBLS kost € 150,- per persoon. Dit is inclusief koffie en thee tijdens de cursus, exclusief 21% btw.
Bij een gecombineerde hercertificering I-BLS en I-PBLS zijn de kosten € 285,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en lunch tijdens de cursus, exclusief 21% btw.

Onze Instructeurs

Peppino Roest

Docent instructeur
BEKIJK PROFIEL

Peppino heeft jarenlange ervaring als ambulance verpleegkundige en is docent instructeur BLS en PBLS van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Prijs : 150 €

Groepsgrootte : 6

Niveau : Expert

Locatie : Herberg Jan, Heiloo

Inschrijven/Vragen