BHV basis met e-learning

2 Dagdelen

per persoon /

Aanvraag

Home Cursussen

BHV basis met e-learning

BHV basis met e-learning

Instructeur

Matthieu Welboren

Categorie

BHV E-learning Praktijk

Cursus deelnemers

Nog geen deelnemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Programma

18:30

Kennismaking

Kennismaking

18:30

Kennismaken met de deelnemers

In het kort

Iedere deelnemer vertelt even in het kort zijn/haar ervaringen naar aanleiding van de basiscursus EHBO en hetgeen daarna in de praktijk is gebeurd.

Cursus reviews

Nog geen reviews

Doelgroep

Iedereen die bedrijfshulpverlener wil worden wordt kan deelnemen aan de basisopleiding. Er is geen vooropleiding vereist.

Opleiding

Deze variant BHV opleiding bestaat uit een gedeelte e-learning voor de theorie en daarnaast een praktijkdag om de vaardigheden te oefenen. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald.

Duur opleiding

De e-learning kan in eigen tempo en in eigen tijd gemaakt worden. Studiebelasting e-learning is gemiddeld 4-6 uur. De praktijk kan in een dag of in twee dagdelen gegeven worden.

Incompany

Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden tot BHV’er? Vanaf zes deelnemers kan Dare2Help een groepscursus incompany verzorgen.

Onze Instructeurs

Matthieu werkt ruim 30 jaar bij de brandweer en is daarnaast instructeur brand en ontruiming, eerste hulp en ploegleider.

Ik ben Yvonne Welagen en heb in 2014 Dare2Help opgezet. Naast mijn werk als (kinder) verpleegkundige ben ik instructeur BLS/PBLS/EHBO/EHAK/BHV/CRM.

Prijs : Free

Groepsgrootte : 12

Niveau : Beginner

Locatie : Incompany Willibrord Business center, Heiloo

Inschrijven/Vragen